Coaching

Bureau WonderWell werkt fijngevoelig en gericht op wat zich wil ontvouwen en manifesteren vanuit de kern.

Spiegelen, doorvragen, kaderen en helpen verdiepen zijn mijn taak.

Bereid zijn te kijken naar thema's, patronen, verlangens en fratsen de jouwe.

De inzichten die je verwerft worden vertaald naar concreet te zetten stappen in leven en werk.

Talent-en-kracht individueel en voor stellen

In meerdere sessies van 2 à 3 uur maak je kennis met je talenten, neem je je koningschap (de regie over je leven) op, los je eventuele belemmeringen op en kom je in contact met je levensmissie , je bestemming. Een proces waarvan je ziel gaat zingen. Je doorloopt het traject individueel, samen met je partner of in een groep. Klik voor meer informatie op de link talent-en-spel rechts op deze pagina.

Talent-en-kracht voor gemeenten

Voor gemeenten hét frisse, unieke out-of-the-box activeringsprogramma. Zie de link talent-en-kracht rechts op de pagina voor meer informatie.

Vergeving

"Vergeven is het loslaten van iedere hoop op een beter verleden." Een helend innerlijk proces waarin je je losmaakt van haat, wrok, vergelding en slachtofferschap. Een mild en liefdevol proces voor jezelf. Vergeven gaat uiteindelijk niet over de "dader" of wat je precies is aangedaan. Het gaat over je innerlijk bevrijden van de pijn van niet ingeloste verwachtingen. Deze werkwijze maakt je op een diep niveau vrij.

Relaties

Een relatie aangaan, opbouwen en laten groeien is voor velen van ons een hele toer.
Het is een kunst om samen te leven zonder jezelf te verliezen.

Relatietherapie gaat over eerlijk worden naar jezelf en de ander en van daaruit durven ervaren wat is en waar je (samen) naar onderweg bent.

We staan allemaal voor de uitdaging onze beelden en verwachtingen van wat een liefdesrelatie is, grondig te herzien. Vroeg of laat blijken ze namelijk nauwelijks overeen te komen met wat we binnen onze relatie ervaren. Het kan verhelderend zijn je relatie tegen het licht te houden en te kijken naar de patronen die jullie hebben opgebouwd.

Patronen als:

  • Sleur (er gebeurt niets meer)
  • Strijd om de macht (geld, seks, dreigen met scheiding)
  • Gevoelens van eenzaamheid (fantaseren over weggaan of een andere partner)
  • Rolgedrag (waardoor je elkaar verliest als liefdespartner)
  • Onuitgesproken verwijten (die hoe dan ook toch aan de oppervlakte komen)

Leg je je bij dit soort dingen neer of ben je (samen) bereid met nieuwe ogen te leren kijken naar de vastlopers èn groeimogelijkheden van jullie relatie waardoor je weer tot leven komt en de relatie een nieuwe impuls krijgt?

Je kunt er tevens voor kiezen samen het Talentenspel te spelen. Dat draagt bij aan werkelijk begrip en respect voor elkaars drijfveren en pijnpunten.

Bio-energetica

Het lichaam liegt nooit. In mijn werk betrek ik tevens de subtiele signalen van je lichaam, ademhaling en gezichtsexpressie.

Gestalttherapie

Het doorwerken van blokkades en onvruchtbare patronen zoals die zich in je huidige leven voordoen maakt ruimte. Wanneer een "gefixeerde gestalt" loskomt kan levensenergie weer vrijuit stromen.

In een (telefonisch) intakegesprek onderzoeken we samen of jouw vraag en mijn aanbod op elkaar aansluiten. Is er de klik op basis waarvan jij de reis naar binnen wil aanvangen? Wees welkom!