Michèle Wattel, talentspel coach bij Bureau WonderWell
talent-en-TRANSFORMATIE

Coaching

Kiezen voor Bureau WonderWell is kiezen voor High Impact Coaching. In gemiddeld 6 à 7 sessies maak je een transformerende reis aan de hand van Het Talentenspel. Je gaat gericht, diepgaand en speels op onderzoek in je binnenwereld. De vragen en thema’s die je hebt exploreren we op basis van de Hermetische principes:

 • ‘Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden’. Wat je in je leven tegenkomt spiegelt je thema’s. Mensen, ervaringen, kansen en belemmeringen zijn een uitnodiging om in je spiegel te kijken. Zo groeit je bewustzijn.
 • ‘Ken uzelve en u kent het Al’. Alles wat je nodig hebt draag je in je. Je leert de weg naar binnen gaan en zo krijgt de wereld buiten meer betekenis en glans.
 • ‘De wet van resonantie’. Alles is energie en in beweging. Heling verhoogt jouw trilling en dat is van blijvende invloed op je leven, je relaties en je werk.
waarom een traject volgen?

Je plek (her)vinden

Als mens (be)sta je in een systemische context waarbinnen je een minder of meer gezonde positie hebt. Deze positie is medebepalend voor wat je aantrekt in je leven en tevens voor hoe je daarmee omgaat. De begeleiding is gericht op het (her)vinden van de voor jou energetisch kloppende plek binnen je:

 • innerlijke dynamiek
 • gezin van herkomst
 • huidige levens-, relatie- en werksituatie

Gedurende het traject verwerf je inzicht in je patronen die veelal verbonden zijn met overlevingsstrategieën. Je ontrafelt je familie- en traumapatronen, bouwt ik-kracht op en ontwikkelt vertrouwen in de unieke mens die jij bent. Zo ontdek je gaandeweg het pad dat voor jou bestemd is, wortel je stevig in je eigen grond en kun je loslaten wat niet bij je hoort. Je implementeert nieuwe inzichten en fijne ervaringen en je authenticiteit groeit.

De mooiste reis is de reis naar binnen. Het is sjamanistische tocht door het duister naar het Licht.

Met welke vraag of kwestie je ook komt, een traject ontwart innerlijke knopen en brengt je dichter bij jezelf.

Het enige dat nodig is, is je bereidheid om de reis aan te gaan.

Happinez Magazine artikel
het coachtraject

Talent-en-Transformatie

Dit is de naam van het High Impact Coachtraject bij Bureau WonderWell. We gebruiken Het Talentenspel als basis voor jouw traject.

Deze begeleidingsmethodiek is zo’n 25 jaar geleden ontwikkeld door Willem Glaudemans. Het is een beproefde, gelaagde en unieke coachmethode, een rijk en beeldend inzichts- en ontplooiingsspel waarmee je helderheid krijgt op drie niveaus:

 • Welke talenten heb ik, hoe functioneren ze optimaal en welke belemmeringen mogen worden opgeruimd? Dit geeft inzicht in je innerlijke krachten en kwaliteiten en vergroot je zelfvertrouwen.
 • Sta ik zelf aan het roer van mijn leven en wat is er nodig om de regie echt in eigen handen te nemen? Dit versterkt je ik-kracht en autonomie.
 • Waar zit mijn bezieling, waar gaan m’n ogen van schitteren en hoe maak ik dat tot leidraad in mijn leven en werk? Dit gaat over je levensmissie en geeft een gevoel van diepe vervulling.

Archetypen

Onder Het Talentenspel liggen verschillende bewustzijnssystemen zoals de archetypen van Jung, de vijf-elementenleer, de gnostiek, de Reis van de Held van Joseph Campbell, helend schaduwwerk, de Cursus in Wonderen, vergeving en elementen van de positieve psychologie.

Archetypen zijn oorspronkelijke beelden en vertegenwoordigen zeer krachtige energieën. Het werken met archetypen brengt je moeiteloos voorbij de ratio en in direct contact met je innerlijk weten én met de wijsheid van het collectief onderbewuste.

Mijn specialisatie op het gebied van de vrouwelijke archetypen heeft in 2012 geresulteerd in een uitbreiding van Het Talentenspel met 13 vrouwelijke archetypen. Zij vormen sindsdien een integraal en onmisbaar onderdeel van het spel. Dit brengt balans in de oorspronkelijke feminiene en masculiene krachten in onszelf, ons bewustzijn en in onze maatschappij.

Michèle Wattel, talentspel coach bij Bureau WonderWell
RELATIEBEGELEIDING

Transformatie-in-relatie

Een relatie voedend en levendig houden spreekt niet altijd vanzelf. Je kunt bij Bureau WonderWell kiezen voor een intensief en speels 1-op-2 coachtraject samen met je partner.

PARTICULIER Het Talentenspel verheldert hoe jullie ervoor staan als liefdespartners. Met welke talenten communiceren (of botsen) jullie? Komen ieders individuele talenten voldoende aan bod? Welke groeithema’s liggen er en hoe pakken jullie die aan?

In een relatietraject ontmoet je jezelf en elkaar op een nieuwe en diepere manier. Jullie krijgen tools in handen om op een liefdevolle, volwassen manier te communiceren en zo op een gezonde manier zorg te dragen voor jezelf, elkaar en voor de relatie.

Dit onderzoek is een plezierige manier om in de relatie te groeien en te verdiepen, om iets af te ronden en/of om een nieuwe fase in te luiden.

ZAKELIJK Ook voor zakelijke partners is een duo-traject verhelderend en steunend. Welke talenten staan voor jullie samenwerking, wat kun je wel (en niet) van je partner verwachten en wat is jullie gezamenlijke missie?

vergevingssessie

Vergeving

‘Vergeven is het loslaten van alle hoop op een beter verleden.’

Een vergevingssessie wordt vaak als onderdeel van een coachtraject ingezet, met name waar het gaat over systemische thema’s. Dit kan ook als een op zichzelf staande sessie worden aangevraagd.

Wanneer je worstelt met taaie familiepatronen en overlevingsstrategieën helpt vergeving je om vrij te komen van invloeden vanuit je gezin van herkomst. Je neemt je authentieke plek in het familiesysteem in en bevrijdt je van gedrag dat jou niet langer dient.

Wanneer je in het verleden iets ernstigs hebt meegemaakt waar je in het heden nog (veel) last van hebt helpt vergeving om los te komen van onmacht en slachtofferschap. Je maakt weer verbinding met je autonome levenskracht.

Vergeving is een innerlijke onderhoud dat je doet voor jezelf. Je leert onderscheid maken tussen verlangens die niet zijn ingelost en de verwachtingen die je (onbewust) nog koestert naar die ander om jou (alsnog) gelukkig te maken of genoegdoening te verlenen.

Vergeving maakt dat je kunt rouwen om wat niet geweest is en maak je je vrij van onbewuste verwachtingen die je kluisteren aan het verleden.

Zelfvergeving bevrijdt je van schuldgevoelens en destructieve patronen die jou belemmeren je leven voluit te leven en te kunnen genieten van je potentieel.

Vergeven werkt transformerend en vraagt slechts jouw bereidheid, de methodiek zorgt voor de rest. Angsten en fysieke klachten zullen verminderen of verdwijnen.

Crown by Alice Noir from NounProject.com

WonderWell Resultaat

Een High Impact traject brengt verheldering, autonomie, innerlijke ruimte en vrijheid en geeft je meer antwoorden dan je je bij aanvang kunt voorstellen.

Goede coaching is een geschenk aan jezelf en zorgt voor een gezonde balans in je binnenwereld, in je relaties en in je leven.

WELKOM

“Het traject TALENT-EN-TRANSFORMATIE met Michèle is magisch, ze begeleidt enorm helder en ervaren. Bij haar voel ik me veilig en opgetild, gezien en gesteund. Ik voel me krachtiger, lichter, wijzer en bewuster dan ooit. Daarvoor ben ik haar diep en eeuwig dankbaar.”

— Nicole Pol

Hoe werkt het

 • Een traject behelst gemiddeld 6 tot 8 sessies
 • Een sessie duurt 2 à 3 uur
 • We zien elkaar 1 tot 2 keer per maand
 • We beginnen met een vrijblijvende telefonische intake
 • Je kunt meestal binnen 4 weken terecht
 • Sessies kunnen zowel fysiek als online worden ingepland

Uurtarieven voor coaching

 • Particulier € 115
 • Jongeren tot 16 jaar € 95
 • Relatiebegeleiding € 150
 • ZZP-er € 115 ex btw
 • Zakelijk € 160 ex btw
 • Maatwerk op aanvraag

Verdieping

Na een basis coachtraject wil je wellicht verder. Er zijn verschillende inspirerende mogelijkheden:

ESSENTIE, een unieke inwijdingsweg

Bureau WonderWell heeft in co-creatie met Panda van Proosdij een bezield en sprankelend vervolgtraject ontwikkeld. Essentie is bedoeld voor mensen die Talent-en-Transformatie volledig hebben doorlopen en toe zijn aan de helende kracht van Heilige Geometrie en je eigen fysiek-energetisch potentieel.

We werken met nieuwe en krachtige spelborden en verruimende energetische oefeningen.

Dit is een unieke Inwijdingsweg waarin het gaat om dieper incarneren in menszijn en ruimer expanderen in bewustzijn. Door te schouwen voorbij schaduw en licht kom je tot je diepere ESSENTIE.

Essentie is altijd maatwerk en kun je uitsluitend aanvangen in overleg. Neem contact op voor de opties en een (video)gesprek.

WORKSHOPS & CURSUSSEN

Er zijn verschillende fijne mogelijkheden om met gelijkgestemden dieper te duiken in de wereld van je Koninkrijk en Ziel. Kijk in de agenda voor data en locaties.

KONINKLIJKE UPDATE

Je kunt op ieder moment een losse sessie boeken waarin je je Koninkrijk en Talenten opfrist of met een specifieke vraag op onderzoek gaat.