Talentenspel, Bureau WonderWell
trainingen, cursussen & workshops

Talent & Ontwikkeling

In je proces van bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei is de ondersteunende kracht van werken in een groep niet te onderschatten. De tijd van in ons eentje ploeteren mogen we achter ons laten.

Bureau WonderWell biedt voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers een bijzonder en verrijkend groepsaanbod.

Particulier

Voor een verrijkende workshop, een inspirerende cursus of een verdiepende jaartraining vind je bij Bureau WonderWell verschillende mogelijkheden.

Neem een kijkje in de agenda voor het actuele open-inschrijving aanbod. Hier vind je tevens de tarieven voor de verschillende activiteiten en hoe je je kunt aanmelden.

Wil je met je eigen mensen het Talentenspel inzetten in een Proeverij of workshop neem even contact op voor de speciale en persoonlijke mogelijkheden.

Zakelijk

Voor zakelijke partners, teams en individuele werknemers biedt Bureau WonderWell verschillende unieke trajecten & trainingen op maat:

 • Talentenproeverij voor teams
  Leer jezelf en je collega’s op een nieuwe manier kennen. Een bijzonder teamdagdeel.
 • Teamtraining met het Talentenspel
  Duik met je team op een speelse manier de diepte in en kom tot jullie gezamenlijke missie. Een teamtraining van 1 tot meerdere dagen.
 • Persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling
  Versterk je innerlijk leiderschap, onderzoek je patronen en breng je privé-werkbalans op orde. Een individueel coachtraject gecombineerd met een verrijkende workshop.
 • Stress- en burn-outbegeleiding bij (dreigende) uitval
  Een individueel zelfonderzoek en hersteltraject, indien wenselijk in combinatie met een ondersteunende workshop.

Een training van Bureau WonderWell brengt verheldering, beweging en verbinding voor zowel individuele medewerkers als voor een team. Neem vrijblijvend contact op voor de verrassende mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.